Heissan! Olen super-pahoillani blogini piiiiiitkästä hiljaisuudesta! Kiirettä on pitänyt! Muistatteko, kun kysyin Potter-gallupissani: Oletko järjestänyt tai ollut Potter-Juhlissa? Voin vastata kysymykseen nyt itse: Kyllä, olen järjestänyt ja tietty myös ollut. Meitä oli viisi Potterheadiä maaliskuun alussa bilettämässä ja juhlimassa minun syntymäpäiviäni. Karkkia taisi olla kilo(oli sinistä, punaista, keltaista ja vihreää jokamaun rakeita unohtamatta.) ja limsaa 6 litraa(kaikki juotiin). Vajavaisilla leipurin taidoillani leivoin pöllökakun ja ihana apurini pyöräytti noidan kattilakakkuja. Teen juhlista myöhemmin isomman postauksen! Lupaan sen. 

Eteenpäin: Kuoroni teki toukokuun alussa reissun Itävaltaan, Graziin. Suosittelen käymistä, aivan ihana paikka. Majoituimme Isäntäperheissä, joten tutustuin paikkalliseen kulttuuriin pintaa syvemmältä. 

Kevät tosiaan on ollut kiireitä, mutta myös hauskanpitoa täynnä. 

Ja viimeisenä Summer bucket list! Onko teillä "ämpärilistoja"(vihaan tuota nimeä)? No, minulla on, muutaman ystäväni kanssa. Paras niistä on pisin, tosi ihanan ihmisen kanssa tehty(yli 70 kohtaa!) Kerron nyt siitä parhaimpia: 

~ Syömme brunssin. (Tarkoittaa myös sen tekemistä)

~ Teemme itse vesiliukumäen. (Voin antaa ohjeet blogissa)

~ Sauna&Hemmotteluilta. (Kuka ei tarvitsisi rentoutumista?)

~ Värisota (tämä kohta on ?, koska emme tiedä tämän toteutuksesta/mahdollisuudesta, mutta se olisi hauskaa)

~ Mökkeily(Kahdestaan)

~ Roadtrip (suunniteltu!)

~ Kesäkuvien ottaminen!

~ Pizzan leipominen (ja mikä tärkeämpää: syöminen)

~  Jäätelön teko!

~ Aamukävely

~ Vaahtokarkkien paisto

~ Tampereen reissu(eli lähdemme kahdestaan Tampereelle päiväksi;))

Siinä oli osa minun ja ystäväni Summer bucket lististä. Jos emme suorita jotain kohtaa, keksimme hauskan "rangaistuksen". 

Lopuksi hyvää kesää!